Sunday 5 February 2017

27. jaanuar - reede

Tööle hakkasin minema natukene varem, sest tahtsin minna läbi Lõunakeskuse KoduExtrast, et näha, kas lõpuks on tahvlikilet juurde tulnud. Ja oligi ning sain kohe kaks rulli meile rühma valmis osta.

13.00 jõudsin tööle (tegelikult isegi natuke varem, aga see polegi oluline), lapsed juba magasid, neid oli ikka ainult neli. Paariline rääkis hommikust, mina sain jutu ja pildid blogisse panna. Otsisime välja vineerid, kuhu oli plaan mini-tahvlid teha ja kui olin paarilise koju saatnud, asusin tööle. Kahjuks mul nendest tahvlitest ühtegi pilti pole, aga panen siia ühe pildi sellest tahvlist, mille kodus oma pojale tegin. Väga vahvad õppevahendid!
15.00 taaskord äratus, lapsed pissile, riide ja juba õige pea ka sööma. Täna kohe õue ei läinud, sest hommikul oli paariline välja otsinud uued/vanad legoklotsid ja nendega oli vaja veel ja veel ehitada. Ehitasime siis niikaua kuni tüdimus peale tuli. Siis ikka hakkasime õue ka sättima, sinna jõudsime ühe lapsega ja isegi tema läks kohe ära koju, nii et õhtune õueaeg jäi lühikeseks.
Sättisin minagi rühma korda ja läksin koju.

No comments:

Post a Comment